Új esőbeállók a Sóstói úton
Három új esőbeállót készítenek a Sóstói úton, az erdő szélén a kirándulók és természetjárók számára a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai. A munkálatok értéke meghaladja a 900 ezer forintot.

A három régi esőbeállót már elbontották a Sóstói úton, az erdő szélén, hiszen a csaknem 20 éves menedékek elkorhadtak, balesetveszélyessé váltak. Az esőbeállók építéséhez több mint 3 köbméter gyalult fenyőt használ fel a társaság.
Keczkó János, a NYÍRVV Kft. irodavezetője elmondta, a három esőház felépítése több mint 900 ezer forintba kerül, a beruházásba közfoglalkoztatottakat is bevontak. Az új esőbeállók átláthatók lesznek, amelyekben padokat is elhelyeznek a kirándulók és természetjárók számára.

TOVÁBB SZÉPÜL A BELVÁROS IS

A NYÍRVV Kft. a felújítás során a padokat is lefesti és karbantartja a Sóstói úton. A városüzemeltető cég a következő időszakban a tisztább városkép érdekében bővíti a szemétgyűjtő szelencék számát, egy részüket pedig felújítja. A közeljövőben új ültetésekkel ismét megújulnak Nyíregyháza virágos felületei, és megkezdik a játszóterek felújítását, karbantartását, valamint újak építését is tervezik.