Tóth Dalma is marad - A nyíregyházi nevelésű röplabdás a Fatumban folytatja

A center Pintér Andrea után a liberójátékos, Tóth Dalma is szerződést hosszabbított a napokban a Fatum-Nyíregyháza csapatánál - adta hírül a csapat oldala. 

A nyíregyházi klub vezetőségének fontos, hogy megtartsa a saját nevelésű értékeit, ezért céljuk volt, hogy a jövőben is az együttest erősítse a fiatal, tehetséges nyíregyházi játékos, aki a 2018/2019-as szezon debütált a felnőtt élvonalban.

A röplabdás pályafutását a nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskolában kezdő Tóth Dalma az idényben egyre több játéklehetőséget kapott- s mint elmondta - mindig készen állt arra, hogy ha a pályára lép, akkor átlendítse a lányokat a nehézségeken és maximálisan segítse a csapatot.

- A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben is mindvégig számíthattam a klubra és köszönöm, hogy ismét bizalmat szavaztak nekem. Az elmúlt idényben több lehetőséget kaptam, a célom pedig az, hogy tovább fejlődjek - mondta Tóth Dalma. 

Az U21, U19-es és többszörös diákolimpiai bajnok Tóth Dalma a következő szezonban a nemzetközi mérkőzéseken is szeretne bizonyítani.