Toroskáposzta, tepertő, hurka, kolbász - Hagyományos ételek a Disznótoros Fesztiválon!
18 főzőcsapat mérte össze főzőtudományát a III. Nyírségi Disznótoros Fesztiválon. Igazi múlt idéző, hagyományőrző ételek készültek.
A Szilágyi csapatnál is nagy volt a sürgölődés már kora reggeltől:
A rendezvény vasvárnap folytatódik, hiszen a nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők kibővítetteték. A csapatok a főzőtudományukat mérik össze. Bemutatják, hogy a sertéshúst milyen sokoldalúan lehet elkészíteni a „fülétől a farkáig”. A versenyt öt kategóriában – előétel, leves, főétel, menüsor, desszert – díjazza majd a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség zsűrije 11 és 13 óra között.
Február 22-én és 23-án reggel 6 és este 18 óra között 20 percenként ingyenes buszjáratok járnak a Vasútállomás és Sóstógyógyfürdő között.