Több osztályban, több korcsoportban a röplabdások
Több nyíregyházi röplabdás is meghívást kapott a korosztályos válogatottba. Eldőlt, hogy a Móricz és a Bem iskola a következő szezonban is közösen indít csapatot az Országos Gyermek Bajnokságban. A Fatum-Nyíregyháza NB-II-es, és junior csapatot is nevezett.

 Az elmúlt szezon egyik legnagyobb utánpótlás sikere volt a női röplabdásoknál, hogy a Móricz és a Bem közös csapata megnyerte az Országos Gyermek Bajnokságot. Korábban mindig külön indultak az együttesek, és sokszor egymást ütötték el a továbbjutástól. Mivel a közös gárda sikeres volt, így a következő évben is a legjobbakból alkotott vegyes csapat indul majd. Több tehetséges röplabdásra a korosztályos válogatottaknál is felfigyeltek, hárman most is a nemzeti csapattal edzőtáboroztak, a hétvégén pedig pályára lépnek az Olimpiai Reménységek Versenyén.

A Fatum-Nyíregyháza serdülő csapata idén is elindul az NB-II-ben, így felnőtt együttesek ellen játszhatnak. Mivel junior együttes is indít a klub, így a fiatalok több lehetőséget kaphatnak. A legjobbak az NB-I-es kerethez kerülhetnek, Tóth Fruzsina személyében idén is van olyan játékos, aki az élvonalbeli bajnokságra készülhet.

Dankó L