Tessék odafigyelni, mert szerdán és pénteken akciózik a közterület-felügyelet

Nyíregyháza MJV Hatósági Főosztály Közterület-felügyelete tájékoztatja a közlekedőket, hogy március 27-én és 28-án 06.00 órától 20.00 óráig a belvárosban, illetve az útfelújításokkal érintett területeken forgalom ellenőrző akciót hajt végre.

Az ellenőrzés célja, kiszűrni a korlátozott forgalmú belvárosba (Kossuth tér, Dózsa György utca, Rákóczi utca) és a Nagy Imre térre jogtalanul behajtókat, a belvárosban (Kossuth tér, Dózsa György utca, Nagy Imre tér, Jókai tér, Hősök tere, Szabadság tér, Egyház utca, Síp utca, Országzászló tér, Zrínyi Ilona utca) szabálytalanul parkolókat. 

Az útfelújításokkal érintett területeken (Ószőlő utca, Garibaldi utca, Berenát utca, Fürdő utca) megakadályozni a szabálytalan parkolást, a munkálatok akadályozását, valamint az esetleges szabálytalan behajtásokat.

A szabályszegésen vagy szabálysértésen tetten ért járművezetők a helyszíni eljárás során személyazonosságukat kötelesek igazolni, ennek megtagadása esetén a közterület-felügyelő rendőri segítséget kér és szabálysértési eljárást kezdeményez a személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése miatt.