Teljes létszámban a röplabdások

Szombaton már újabb bajnokit játszik a Fatum Nyíregyháza. Az ellenfél a Szent Benedek lesz, mely eddigi két meccséből egyet megnyert, egyet pedig elveszített. A Diósgyőrt 3-0-ra győzték le idegenben, majd hazai környezetben 3-2-re kikaptak a MÁV Előrétől. 

- Egy erős csapat érkezik hozzánk a hétvégén, de most annak örülünk, hogy van egy teljes hetünk, amikor dolgozhatunk, és nem kell utaznunk, meccset játszanunk hét közben is. A korábbi meccseken láttunk még olyan szituációkat, melyeket nem oldott meg jól a csapat, ezeken javítani kell. Néhány elemet gyakoroltunk, a hét elejét erre használtuk fel, csütörtöktől pedig már a Szent Benedekre fókuszálunk – mondta Tomás Varga vezetőedző.

A játékoskeret teljes, Valerin Carabali is a többiekkel készülhet. A kolumbiai légiós hazája válogatottjában szerepelt az elmúlt hetekben. Napi két edzést tartottak nekik, így jó fizikai állapotban van. 

– Már mindenkit megismertem a csapatból, mindenkivel beszélgettem, és nagyon jó embereket ismertem meg a lányok és a stábtagok személyében. Remélem egy barátság kezdődött el az elmúlt napokban, és csapatként erősek leszünk. Örömmel fogadtam a Nyíregyháza megkeresését, mert játszottam már Magyarországon, és jó érzés volt visszajönni – mondta Valerin Carabali.

 A venezuelai Asly Antivero ponterősen játszott az előző találkozókon. Győzelmet vár a hétvégén is. 

- Remélem, hogy tovább folytatjuk a jó sorozatot, ezért keményen dolgozunk minden nap, és győzni fogunk a hétvégén is! Örülök annak, hogy jó eredményeket értünk el, számomra a spanyol csapat elleni kupameccs különleges volt, hiszen Spanyolországban játszottam korábban - mondta Asly Antivero. 

Ana Flávia Galvao remek labdákkal szolgálta ki eddig a társakat. A brazil feladó játéka kulcsfontosságú a mérkőzéseken. 

- Úgy érzem napról-napra egyre jobb a kapcsolatunk egymással, az edzővel, a stábtagokkal. Ez egy nagyon jó kezdet számunkra, jól sikerült a bajnoki rajt, ezt kell folytatnunk – tette hozzá Ana Flávia Galvao. 

A Szent Benedek ellen szombaton 17 órától lép pályára a Fatum Nyíregyháza a Continental Arénában.