Teljes hazai siker - Az Aqua SE bajnoki meccseken avatta fel az új uszodát

Vasárnap hazai medencében fogadta az Aqua SE a HVSC csapatait. A csodálatos új környezet doppingolta a fiúkat és mindhárom meccsen magabiztosan nyertek.

A serdülő mérkőzéssel debütált a vadonat új nyíregyházi Városi Uszoda, és elmondhatjuk, hogy kiválóra vizsgázott a létesítmény, hiszen csodálatos körülmények fogadták a csapatokat. 

A serdülők kicsit álmosabb kezdés után nagyobb sebességre kapcsolva folyamatosan növelni tudták az előnyt, elsősorban Füssi-Nagy és Méhész kiváló védőmunkájának és a Sipos-Pelle páros gólerős játékának köszönhetően 13-8-ra hozta az Aqua ezt a meccset.

AQUA SE Nyíregyháza - HVSC serdülő 13-8 (2-2,2-2,5-2,4-2)

Gólszerzők: Sipos Péter 6, Pelle György 4, Iván Dominik, Kondás Levente, Méhész Dániel


A gyermek csapat remek önbizalom növelő meccset játszott, hiszen a mai napon a játék minden területén felülmúlta ellenfelét. Korán elhúztak a mieink - a félidőben már 8-2 volt ide -, és a vége is egészen sima volt, Tolnai Dániel állította be a 16-5-ös végeredményt.

AQUA SE Nyíregyháza - HVSC gyermek 16-5 (4-1,4-1,2-2,6-1)

Gólszerzők: Radóczi Barnabás 4, Csiszár Benedek 3, Székely Ábel 3, Rudik Zsombor 2, Tolnai Dániel 2, Virág Botond 2

A legkevesebb izgalmat az ifik meccse hozta, félgőzzel játszva is könnyed győzelmet aratott az Aqua, elsősorban a 10 gólig jutó Lipták Milán és a 9 gólos Szanics Gergely játékának köszönhetően.

AQUA SE Nyíregyháza - HVSC ifi 24-13 (5-4,6-1,5-5,8-3)

Gólszerzők: Lipták Milán 10, Szanics Gergely 9, Kedves Iván 3, Dobos Dávid, Lamos Balázs