Tel-Avivban az atléták

 A magyar atlétikai válogatott Tel-Avivban áll rajthoz a hétvégén a Csapat Európa Bajnokságon. 12 ország vesz részt az izraeli versenyen, Magyarország mellett többek között Ausztria, Ciprus, Horvátország és Szerbia. A magyar küldöttség tagja három nyíregyházi versenyző: Bakosi Péter, Kerekes László és Osváth Krisztina is rajthoz áll. 

Közben két tucat nyíregyházi atléta küzd az ifjúsági korosztályos bajnoki címekért Miskolcon, június 24-25-én. A 2000-2001-ben született sportcentrumos versenyzők kilenc versenyszámban mérettetik meg magukat.

Úszás 

Hatházi Dóra érmes eséllyel áll pénteken rajtkőre az OB-n.  Június 20-tól az Országos Serdülő Bajnokságon szerepel 10 nyíregyházi úszó. A kezdés remekül sikerült, hiszen Hatházi Dóra 200 méter pillangón bronzérmet szerzett a verseny első napján. Valent Gergő 100 méter férfi háton beállította egyéni rekordját és 13. lett a mezőnyben. A 4X100 m mix vegyesváltó ( Valent Gergő, Sztruhár Jázmin, Hatházi Dóra és Trizner Olivér ) döntős lett, egy remek eredménynek számító 7. helyet sikerült megszerezni. A mai nap Hatházi Dóra 100 méter pillangón indul, ahol szintén érmes reménnyel áll rajtkőre.

DL-BNM