Tehetséggondozó edzésen vett részt  az AQUA SE nyolc vízipólósa

Miskolcon, a Kemény Dénes Sportuszoda adott otthont az U12-U13-as korosztályú vízilabdások tehetséggondozó edzésének. Az Észak-Magyarországi Régió egyesületeinek reményteljes fiataljai kaptak meghívást a közös gyakorlásra, 7 egyesület, 31-31 pólósa.
Az AQUA SE Nyíregyháza csapatát 8 játékos képviselte: a 2011-esek közül Bíró Dávid, Kocsis Brendon, Lőrincz Botond, Lőrincz Zsombor, Muri Nándor, a 2012-esek közül Blazsán Ádám, Koi Szabolcs, Nemes Nimród.
- Gimnasztika, úszás, úszás-felmérő, taposás, labdatechnika, speciális mozgások, és mérkőzés szerepelt az elvégzett feladatok között. 
Az edzést Dr. Vincze Balázs, az MVLSZ fiú utánpótlás-koordinátora, és Popovics Miklós ÉK-i régió felelősének vezetésével irányította az edzői stáb.
A 2 és fél órás foglalkozás végeztével Dr. Vincze Balázs zárásként megdicsérte a fiatalok igyekezetét, emlékeztette a gyerekeket arra, hogy sok-sok edzésen keresztül vezet az út odáig, hogy a világszínvonalú magyar vízilabdában eredményesek legyenek. Addig is szeretni kell azt a gyönyörű játékot, örömmel és legjobb tudásuk szerint végezzék a gyakorlásokat. Büszkék vagyunk fiataljainkra, hogy szorgalmukkal eljutottak az első lépcsőhöz, mely újabb lendületet tud adni a későbbiekben a további fejlődéshez – tájékoztatott Szakács Roland, az AQUA SE elnöke