Tavasszal harapnának a Cápák
Folytatódik a bajnokság a férfi kosárlabda NB-I/B-ben. A Nyíregyháza Blue Sharks a 7. helyről várhatja a tavaszi rajtot.

 Érdekesen alakult eddig a bajnokság a férfi kosárlabda NB-I/B-ben. Mivel hazai pályán rendre nyerik mérkőzéseiket a csapatok, így szoros a mezőny, a Nyíregyháza Blues Sharks például öt győzelemmel és 5 vereséggel a hetedik helyen áll. Sitku Ernő szakmai igazgató abban bízik, tavasszal kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt majd a gárda, és a fiatalok is érettebben játszanak.

- Folyamatosan fejlődnek a játékosok, és remélem, hogy ez már látszik is majd a következő találkozókon. Dolgozik bennük a becsvágy is, hogy szeretnének minél hamarabb egy csoporttal feljebb lépni. Kedden 16.30-tól a Nagykőröst fogadjuk a Continental Arénában, mindenképp győzelemmel akarunk rajtolni az új évben – mondta Sitku Ernő a Nyíregyháza Blue Sharks szakmai igazgatója.

A csapatnál sérülés nem hátráltatja a munkát, így mindenkire számíthat Siska János vezetőedző. A bajnokságban jelenleg a MEAFC vezet, mögötte azonban nagy a tömörülés. A nyíregyháziakra
január elején három olyan mérkőzés vár, melyeken nyernie kell az együttesnek, kétszer játszik hazai környezetben a gárda, illetve Békésre látogat szombaton.

Dankó László