Tamás Olivér a Szpari játékosa

Tamás Olivér a Nyíregyháza Spartacus játékosa. A nyáron a Pakstól kölcsönbe érkező játékos játékjogát végleg megszerezte a Szpari, és 3,5 éves szerződést kötött a labdarúgóval a klub. A vezetés folyamatosan építi azt az alapot, melyre a jövőben számíthat, így több fiatal játékossal is megállapodott a közelmúltban.  

- Csakúgy mint a korábban bejelentett Beke Péter és Temesvári Attila esetében is, hosszú távra tervezünk Tamás Olivérrel is. Örülök, hogy gyorsan megállapodtunk abban, hogy végleg a Szpari játékosa legyen. Nyáron kölcsönbe érkezett a Pakstól, és ez egy jó visszaigazolás a játékos részéről is, hogy jól érzi nálunk magát, és partner abban a munkában, amit közösen kezdtünk. Részese akar lenni a Nyíregyháza Spartacus remélhetőleg sikere jövőjének - mondta Fekete Tivadar sportigazgató.

A 22 éves játékos a védelemben és a középpályán is bevethető.  

- Nagyon örülök, hogy Nyíregyházán folytathatom a pályafutásomat. Fél éve érkeztem, és nagyon jól érzem a klubnál magam. Sikerült beilleszkednem, a stábbal megtaláltam a közös hangot. A csapat szereplése pedig óriási plusz volt számomra, remélem sikerül elérni a céljainkat, és szeretnék a Szpari jövőjének részese lenni - tette hozzá Tamás Olivér.