Tai QI érmek - jól szerepeltek a nyíregyházi versenyzők a rangos viadalon

A Csolnokon megrendezett viadalon küzdőtérre léptek a Tai QI SE. versenyzői is. Miló András nagymester tanítványai a szokásokhoz híven több bajnoki címmel és dobogós hellyel térhettek haza az év legjobb hangulatú versenyéről.

Mikula Judit megnyerte a senior fegyveres és pusztakezes formagyakorlatot. Ugyanebben a versenyszámban Vaskóné Gönczi Mariann két ezüstérmet szerzett.

Galyas Regina a serdülő lányoknál fegyveres formában első, míg pusztakezesben második lett. Light contact küzdelemben első, és boken kumiteban, (fegyveres küzdelem, biztonságos fegyverrel) harmadik helyen végzett.

Petrikovics Gergő a mesterjelöltek között, megnyerte mindkét formagyakorlat számot és az abszolut kategóriát is kataban. Light contactban negyedik, boken kumiteban harmadik lett.

Vaskó Dániel két második helyet szerzett a formagyakorlat számokben, míg lght contactban harmadik és bokenben aranyérmes lett.

Vaskó David két első helyet szerzett, formagyakorlatban és két másodikat light contactban illetve boken kumiteban, a juniorok között.

Horváth Márkó Bajnok lett pusztakezes formában, light contactban, itt nyerte az abszolút kategóriát is, és második lett a bokenharcban.

Szécsi Nándor az elsőre megrendezett Speciális (paralimpiai) versenyszámban  nyerete a forma gyakorlatot, a light contactot, és a boken küzdelmet a gyermek korosztályban.