Szombaton Nyuszi Futás - 28. alkalommal rendezik meg az eseményt Nyíregyházán

Nyíregyházán 27 éve rendeznek családi sportnapot az ünnepek előtt. A Tiszántúli Takarék Nyuszi Futás idén április április 20-án várja az érdeklődőket a Városi Stadionban.

-Tavaly 1600-an vettek részt a Nyuszi Futáson, bízunk abban, hogy kedvező lesz az időjárás, és szombaton is sokan kilátogatnak. Igyekeztünk olyan programokat összeállítani, hogy a családok jól érezzék magukat - mondta Dajka László főszervező. 

A legkisebbeknek és a családoknak egy kört, azaz 400 métert kell megtenniük a Városi Stadionban, míg a felső tagozatos iskolásokra 800 méter vár. Az esemény támogatói évek óta segítik a rendezést.

- Regionális pénzintézetként fontos számunkra, hogy az itt élőket segítsük, többek között ilyen események támogatásával is - mondta Kola János a Tiszántúli Takarék igazgatója. 

Számos kiegészítő programmal készülnek a szervezők. Lesz cukorágyú, Tapsi Expressz, tojásdobáló verseny, de keresik a legszebb hímes tojást is. Ezúttal is minden induló tombolát kap, mellyel értékes ajándékokat lehet nyerni. A program szombaton 10 órától közös bemelegítéssel kezdődik. A Nyuszi futás legfontosabb célja, hogy a kicsik és a családok mozogjanak.