Szigligeten kalandoztak a zelkesek - Millió élménnyel tértek haza
Szigligeten kalandoztak a zelkesek - Millió élménnyel tértek haza

2019. július 1-6-a között a Zelk Zoltán Angol-Német Kéttannyelvű Tagintézmény 65 tanulója és négy pedagógusa tölthetett el egy élményekben, programokban gazdag hetet Szigligeten, Nyíregyháza gyermeküdülőjében.  

A gyerekek és a pedagógusok többsége már rutinos táborozó, ami azt bizonyítja, szívesen vesznek részt újra és újra a Balatonközeli tábor nyújtotta programokon. A Festetics kastély a pálmaházzal és a vadászkiállítással, a  Szigligeti vár gyönyörű panorámája , az Adrenalin-hajó szívdobogtató száguldozása a csodálatos naplementével feledhetetlen élményt adott nekünk.

Időnk nagy részét természetesen vízközelben töltöttük, illetve a Balatonparton. A „magyar tenger" mellett Sárváron is fürdőzhettek tanulóink. A Nyírszőlősi fiatalokkal közösséggé verbuválódva vidám estéket töltöttünk el. A gyerekek röplabdáztak, pingpongoztak, kártyáztak, hintáztak, beszélgettek. Egy-egy éjszakai csínytevés is szerepelt a repertoárban, amit a kísérő pedagógusok éjszakai kávézással igyekeztek kordában tartani.

A tábori személyzet szeretettel, odafigyeléssel gondoskodott a táborozókról. A speciális étkezési igényeket igyekeztek maximálisan kiszolgálni, amit ezúton is köszönünk!

Vezetőnk, dr. Hudákné Fábián Nóra végtelen szeretettel és türelemmel leste tanulóink visszajelzéseit, kéréseit.  

Az üdülőben megfelelő körülmények várták a gyerekeket. Hamar beilleszkedtek és alkalmazkodtak egymáshoz a „szobatársak".

Péntek este zenés-táncos záróbulival köszöntünk el a tábortól, ahol új barátságok szövődtek, megannyi élmény alakul át még sokszor felidézhető emlékké,  de a legnagyobb visszaigazolást a könnyes szemmel pakoló gyerekek adták.

Kapcsolódó galéria

Zelkesek Szigligeten