Szerződést bontottak a feladóval
Erdős Zsófia távozik a Fatum-Nyíregyháza röplabdacsapatától.

Szerződést bontott feladójával a Fatum-Nyíregyháza. Erdős Zsófiával, a női röplabdacsapat előkészítőjével egyeztettek a vezetők, és a posztra új játékost keresnek.  

Zsófi a főiskolai tanulmányait helyezte előtérbe, amit mi elfogadunk, de a céljaink eléréséhez egy olyan játékosra van szükségünk, akinek a röplabda az első. Folyamatosan keresünk a posztra új röplabdást, de idény közben nem könnyű találni. Magyarországon nincs jelenleg olyan előkészítő, aki megfelelne és szerződtethető, így kénytelenek vagyunk légióst igazolni. Addig Sitku Tamarának kell ellátnia ezt a feladatot – mondta Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.

Ütő posztra viszont érkezett egy új játékos Kovács Edina személyében. Őt évek óta szerette volna szerződtetni a klub, most sikerült átcsábítani Miskolcról, kedden a Vasas elleni MEVZA meccsen debütálhat hazai pályán. A csapatra mozgalmas hét vár, csütörtökön a horvát Porec érkezik a Közép-Európai Ligában, vasárnap pedig a Röpke SE-t fogadja bajnokin a Nyíregyháza. 

Dankó L.