Szépkorúak tekéznek

A még mindig aktív tekéző, éppen ma 75. születésnapját ünneplő Tálas Miklós neve összenőtt a tekével. Szenvedélyét szeretné kortársaival is megosztani. Ezért a Nyíregyházi Sportcentrum Szépkorúak Klubja számára szervez minden csütörtök délelőtt tekézést a városi stadionban. Alkalmanként közel ötvenen jönnek össze gurítani.

 

Több sportág is kipróbálható

 

A Sportcentrum azonban további sportlehetőségeket is kínál az idősebbek számára. Télen a teke mellett jógázni várják az 55 év feletti korosztályt. Májustól novemberig pedig teniszezni, pingpongozni és kocogni is lehetőség van. Dajka László, a Nyíregyházi Sportcentrum sportszervezője úgy véli, a résztvevőket nem csak a sport szeretete vonzza. A jó hangulat és a közös időtöltés talán még fontosabb.

 

Versenylehetőségek

 

A Nyíregyházi Sportcentrum Szépkorúak Klubja kilenc éve kínál sportolási lehetőséget az idősebbek számára. 460 tagjával a legnagyobbnak számít az országban. Többen még ma is nemcsak hobbiként tekintenek a sportra. Sokan közülük érmekkel, serlegekkel térnek haza egy-egy szépkorúak számára rendezett megmérettetésről.

Zadubenszki Norbert