Szentpáli koncertezik Nyíregyházán
A klasszikus zenétől a crossoveren át a jazzig címmel ad nagyszabású koncertet október 8-án Szentpáli Roland Nyíregyházán, a VMKK-ban. A világhírű tubaművész zenésztársaival igazi csemegékkel várja a zenekedvelő közönséget. Az est folyamán a klasszikus zene mellett a könnyebb műfajokból is válogatnak majd.

Szentpáli Roland neve nem ismeretlen a nyíregyházi zenekedvelő közönség számára. A világhírű tubaművész, zeneszerző ugyanis Nyíregyházán született, sőt a zenéhez is szülővárosában került közel. Bár az utóbbi évek már főleg Budapesthez és a világ nagyvárosaihoz kötik, mégis mindig szívesen látogat haza.

 

Egyveleg

 

Ez alkalommal október elején hallhatja a nyíregyházi közönség. Zenésztársaival igazi csemegékkel várják a zenekedvelő közönséget. A koncerten több neves zenész szórakoztatja majd az érdeklődőket. Itt lesz Révész Richárd, aki zongorán játszik majd. A doboknál Kaszás Pétert hallhatjuk. Nagybőgőn Lombos Pál pengeti a húrokat, szaxofonon pedig Szepesi Bence játszik. A csapatot Romhányi Áron zongorista, zeneszerző teszi teljessé. Szentpáli Roland és zenésztársai koncertjét október 8-án 18 órakor rendezik a Váci Mihály Kulturális Központ hangversenytermében.

Piszár Tünde

(Fotó: internet)