Személyre szabott ütő - a nyíregyházi golfozó tehetségét a sportszergyártó is elismerte

 Eljött az év vége, mindenki számvetésre készül, értékeli az elmúlt esztendőt. Így vannak ezzel a sportolók is. Závaczki Bálint nyíregyházi golfozó idei éve is kimagaslóra sikerült. Amellett, hogy immáron 73-szoros junior válogatott, idén is számtalan jobbnál-jobb eredményt tudhat magáénak. Sikerült három egymás utáni évben megszereznie a magyar junior bajnoki címet. Külföldi versenyi között olyanok szerepelnek, mint szerb junior bajnoki cím, vagy említhetnénk a macedón vagy a bolgár felnőtt Open megnyerését. Az ilyen és ehhez hasonló eredmények birtokában nyilvánvaló, hogy meglévő támogatói mellé sikerül újabb támogatókat megnyernie. Akinek ezek az eredmények nem kerülték el a figyelmét, az Kévés György a KINGSTORE Magyarország Kft. ügyvezető tulajdonosa.

- Mint hívő ember, kötelességemnek érzem, hogy támogatást nyújtsunk embertársainknak. Legyen az rászoruló, vagy akár egy tehetséges fiatal. Bálintban egy olyan fiatalembert ismertem meg, aki kitartó, szorgalmas, céltudatos. Megérdemli a támogatást, hogy a sportban kitűzött céljait megvalósíthassa -mondta Kévés György a KINGSTORE Magyarország Kft. első embere.

Bálint kiemelkedő ez évi teljesítményét több fórumon is elismerték. A Nyíregyházi Sportgálán díjat vett át kiemelkedő nemzetközi verseny eredmények elismeréseként Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár asszonytól és Dr. Kovács Ferenc polgármestertől. Eredményei alapján elnyerte az „Év junior golfozója” címet, melyet a Magyar Golf Szövetségben vehet át az év végi díjátadó gálán. A klubja és a Pannónia junior akadémia, eredményei elismeréseként megajándékozta Bálintot a legújabb, az Ő nevére gyártott 2018-as Titleist ütőkészlettel és névre szóló golftáskával. Bálint sport pályafutásában ez volt az első alkalom, hogy egy sportszer gyártó személyre szabott felszerelést gyártott neki. Bálint számára a tanulmányi félévi vizsgák következnek, majd téli edzőtábor veszi kezdetét a 2018-as szezon felkészüléseként.