Startol a jegyvásárlás a VIDOR-ra

A VIDOR Fesztivál közönségének idén sem kell nélkülöznie kedvenceit, a megszokott sztárokat, szereposztásokat, a fellépõk névsora ezúttal is rendkívül impozáns. A versenyprogram már ismert, és startol a jegyvásárlás is a darabokra.


A színházbérlettel rendelkezõ nézõk július 23-ától (hétfõtõl) háromnapos elõvásárlási jogosultsággal rendelkeznek majd a fesztivál versenyprogramjának színházjegyeire. Az I. kategóriás elõadások darabjaira, névre szóló bérletük felmutatásával, maximum személyenként – egy bérletre – 4 darab belépõjegyet válthatnak, a II. kategóriás elõadásokra pedig mennyiségi korlátozás nélkül, a szabad helyek függvényében.

 

Személyesen és online is

 

Július 26-ától (csütörtöktõl) már bárki számára elérhetõek lesznek a VIDOR jegyek személyesen, a szervezõ- és jegyirodában, valamint július 28-ától online is. Idén elõször a VIP bérlettel rendelkezõ látogatóik mindenkinél elõbb, már július 20-án (pénteken) megvásárolhatják jegyeiket az idei VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának elõadásaira a Móricz Zsigmond Színház Szervezõ- és jegyirodájában. Az I. kategóriás elõadásokra névre szóló bérletük felmutatásával, maximum személyenként egy bérletre, személyesen 4 darab belépõjegy váltható, a II. kategóriás elõadásokra pedig mennyiségi korlátozás nélkül, a szabad helyek függvényében. VIP bérletet 2018. július 20-án, az elõvásárlási jogosultság napján is lehet váltani! A fesztiválra is tartogatott meglepetést a színház: a VIP bérletek kényelmi szolgáltatásaihoz hasonlóan ettõl az évtõl már VIDOR VIP színházjegyeket is értékesítenek, melyre szintén vonatkozik a VIP bérletesek elõvásárlási jogosultsága korlátlanul, a szabad helyek függvényében.

 

Jótékonysággal bárki lehet zsûritag

 

Kirják Róbert ügyvezetõ igazgató még a Móricz Zsigmond Színház évadzáróján kisorsolta a közönség soraiból jelentkezõk közül azt a 3 szerencsést, akik a VIDOR zsûrijében már biztosan ott ülnek majd. A zsûri elnökének az elmúlt évhez hasonlóan Benedek Miklós Kossuth- és Jászai Mari-díjas Kiváló és Érdemes mûvészt kérte fel a fesztivált szervezõ teátrum vezetõje. Idén rendhagyó módon a zsûri 5. helyét árverezésre bocsátják, melybõl befolyt összeget jótékonysági célra ajánlják fel a Bohócdoktorok fellépéseit támogatva. Az árverés nyertese a zsûritagsággal lehetõséget kap a VIDOR színházi versenyprogram valamennyi elõadásának megtekintésére partnerével, vagyis mind a 18 elõadásra egy kiemelt kategóriás páros belépõ tulajdonosa lesz. A kikiáltási árat az ügyvezetõ 100 000 forintban, azaz egyszázezer forintban határozta meg. A VIDOR zsûritagságra bárki jelentkezhet, a kikiáltási ár vagy az a feletti tetszõleges összegû vételár megfizetésének vállalásával. A zsûritagságot az a pályázó nyeri majd el, aki a legmagasabb összeget ajánlja fel a nem mindennapi tisztségért. Ha több pályázó ugyanazt az összeget ajánlja fel, közöttük sorsolással dönt a színház vezetõsége.

További információk személyesen a szervezõ- és jegyirodában (Nyíregyháza, Országzászló tér 6.), valamint az alábbi telefonszámokon: 42/507-006, 30/303-2875, 20/233-2926 és a  www.moricz­szin­haz.hu, valamint a  vidor.eu  oldalakon!

(x)