Stabil volt a védelem
Négy mérkőzésen – három bajnoki és egy kupa – mindössze egy gólt kapott a Nyíregyháza Spartacus.

Jól zárt a Nyíregyháza Spartacus védelme a Nyírbátor ellen. A hazaiak legnagyobb helyzete a hajrában adódott, de gólt nem kapott a Szpari. A védelem közepén Jagodics Bence is jó teljesítményt nyújtott, a második gól előtt pedig ő fejelte a labdát az érkező Rezes László elé.

– Ez egy begyakorolt figura volt, melyet sikerült ezúttal tökéletesen végrehajtani. Örülök, hogy korán megszereztük a vezetést, és nem kellett az eredmény után rohannunk. Lehet, hogy kívülről nem látszott, de azért kicsit fáradtak voltunk a kupameccs után, viszont a legfontosabb, hogy ismét három ponttal gazdagodtunk.

Sokan féltették a csapatot, hogy nem lesz elég friss. Ezek szerint nem kellett tartani a fáradtságtól?

– Az már látszott a meccs elején, hogy mi irányítjuk a találkozót. Nem szeretnék nagyképűnek tűnni, de látszott, hogy jobb csapat vagyunk.

Számodra nagy volt a váltás nyáron, hogy érzed magad Nyíregyházán?

– Nagyon jól. Tetszik a város, jó a közösség a csapatnál, és nagyon pozitív a vezetőség hozzáállása. Nem titok, azért döntöttem a Szpari mellett, mert tetszett, amit felvázoltak elém tervként.

Túl vagyunk három fordulón. Milyen a bajnokság?

– Keményebb bajnokság lett, mint amit sokan vártak. Ezt kell megnyernünk, de mivel egyelőre jönnek az eredmények, nem lehet panaszunk. Remélem, így folytatjuk tovább!

Dankó L.