Sportprogramok - több csapatunk is hazai pályán játszik a hétvégén

Továbbra is remekül szerepel 2018-ban a Nyíregyházi KC. A férfi kézilabdások minden eddigi meccsüket megnyerték, és mindössze két ponttal vannak lemaradva az első helyezett mögött. Pénteken este az Algyő érkezik Nyíregyházára. A mérkőzést a Continental Arénában rendezik 19 órától.

Hónapok óta zajlik az Intersport Városi Kispály Terembajnokság. A csoportmérkőzések óriási csatákat hoztak, és kialakult a legjobb nyolc mezőnye. Nekik rendeznek egy Szuperdöntőt szombaton a Zrínyi Tiszavasvári úti csarnokában. A győztes lesz 2018. terembajnoka Nyíregyházán.

Vasárnap megkezdődik a tavaszi szezon a Nyíregyháza Spartacus számára. Az NB-II-es labdarúgó együttes a Gyirmótot fogadja az első találkozón a Városi Stadionban. A Szpari a negyedik helyről várhatja a folytatást. Ősszel a két csapat jó mérkőzést vívott, és 3-0-ra idegenben nyert a Nyíregyháza Kelemen Dávid, Pekár László és Rezes László találataival. A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik.

Szintén 17 órától játszik a Fatum Nyíregyháza a női röplabda bajnokságban. A mieink az Újpestet fogadják. A liláktól vereséget szenvedett a Fatum a fővárosban, így van miért visszavágni. A csapat jó formában van, legutóbb a Magyar Kupában és az Extraligában is magabiztosan nyert a Vasas ellen, így mindenki bízik a hazai sikerben. A két csapat között mindössze egy pont a különbség, az UTE a második, a Nyíregyháza a harmadik, azaz Fatum győzelem esetén helyet cserélhetnek az együttesek.

Dankó László