Sportprogram - atlétika, kosárlabda és röplabda a hétvégi kínálat

Az atlétikai fedett pályás versenyidény újabb bajnokságát rendezi a Nyíregyházi Sportcentrum atlétika szakága január 21-én a Nyíregyházi Egyetem Atlétika Csarnokában. Újonc, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt korosztályok versenyeznek 11 versenyszámban. A megmérettetés 10.30 órakor kezdődik.

Kosárlabda

A Nyíregyháza Blue Sharks NB-I/B-s kosárlabda együttese a Bonyhádot fogadja szombaton a bajnokságban. A Continental Arénában 17.30-tól lépnek pályára a csapatok. 

A Sunshine NYIKSE NB-II-es gárdája a Békést fogadja pénteken 19 órától a Bánki tornatermében. 

A Sportcentrum kosárlabda szakág legidősebb és legfiatalabb csapata is hazai pályán bizonyíthat a hétvégén. Az U20-as korosztály a Bonyhád együttese ellen lép pályára a Continental Arénában szombaton. A mérkőzés kezdete 15.30 óra.
A legkisebbek a Kenguru bajnokság soros fordulóját játsszák a Westsik tornatermében vasárnap. A forduló 9.00 órakor veszi kezdetét.

Röplabda

A női röplabda Extraligában a Fatum Nyíregyháza a Vasast fogadja vasárnap. A mérkőzést 17 órától rendezik a Continental Arénában. 

Országos Ifjúsági Röplabda Bajnokság helyszíne lesz a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium tornaterme január 20-án. Eger, Jászberény és Nyíregyháza részvételével zajlanak majd a küzdelmek, az összecsapások kezdete 14.00 óra.