Sportos licit, hogy segíthessen a Down-szindrómás gyerekeken

A mez kikiáltása ára: 1000 forint. A jótékony cél pedig nem más, mint a a nyíregyházi Down Egyesület megsegítése. A licitálás a mai nappal, csütörtökön 10 órától megkezdődött! Hogy pontosan hol tart a licit azt itt cikkünkben láthatják, folyamatosan frissítjük a beérkezett összegek alapján!

A licit összege jelenleg: 1500 forint.

Licitálni e-mailben lehet a media@hunvolley.hu címen. Kérjük, hogy neve, címe és telefonszáma, valamint a pontos összeg szerepeljen a levélben.

Az 1998-as nyíregyházi bajnokcsapat tagjai: Veres Péter, Pampuch Csaba, Ernesto Rufin Martinez, José Alverez Cutinho, Bugyi József, Horváth László, Horváth Géza, Toronyai Miklós, Zajácz András, Zádor Zoltán. Edző: Botos Ferenc, Szakmai igazgató: Drotár György.

Veres Péter (csapatvezető, magyar férfi röplabda-válogatott): Örülök, hogy van olyan szurkoló, aki ezt az ereklyét megtartotta és most egy jó szolgálat reményében felajánlotta. Reméljük, hogy egy nagyon szép összeg fog összegyűlni a Down Egyesület számára. Egyébként a mai napig nagyon emlékezetes marad ez az érem, hiszen nekem is az első aranyérmem volt, amit hazai környezetben sikerült megnyernünk. A nyíregyháziak nem felejtenek, hiszen mai napig, akárhányszor itthon vagyok, megállítanak az utcán és fejből emlegetik a törzsszurkolók a mérkőzéseket. Nagyon jó emlékek fűződnek ehhez az aranyéremhez, a csapathoz.

hunvolley.hu
Fotó: Kokasné Blazsán Mónika