Sportos hétvége

 Fontos állomáshoz érkezett a Nyíregyházi Sportcentrum U16-os kosárlabda korosztálya. Boczkó Ádám tanítványai március 25-én a Bencs tornatermében fogadják a Jászberény csapatát a kiemelt szakasz, alsóházi rájátszás következő mérkőzésén. Nyíregyháza ha szombaton legyőzi a Lehel Kosársuli csapatát, akkor az országos döntőbe jutásért játszhat tovább. A mérkőzés kezdete 12 óra.
A Sportcentrum junior „A” együttesének következő mérkőzése március 26-án lesz a Soproni Sportiskola gárdájával. A felsőházi rájátszás ütközetét a Bencs tornatermében tekinthetik meg a szurkolók, 16.30 órai kezdettel.

Atlétika

A Nyíregyházi Sportcentrum atlétái mintegy 40 fővel utaznak Szolnokra március 25-én az Észak-Alföldi Régió Sport XXI. Mezei Futóbajnokságra. A verseny a 2005-2008-ban született gyerekeknek lett meghirdetve.

Úszás

A Nyíregyházi Sportcentrum gyermek korcsoportú úszói 16 fővel utaznak a hajdúszoboszlói 400 méteres felmérő versenyre március 24-én, a legkisebbek (békák, delfinek) pedig 25-én Újfehértón, a Szabolcs-Tour 4. fordulóján mérettetik meg magukat.

Röplabda

Március 25-én, Budapesten játsszák az Országos Serdülő Bajnokság második tornáját a Nyíregyházi Sportcentrum röplabdás lányai. A Vasas, az MTK és a Gödöllő együttesével mérkőzik meg Nyíregyházafőesélyes csapatként az országos döntőbe kerülésért.

BNM