Sóstón, a strandon tartott edzést Rubint Réka

Újra Nyíregyházán tartott edzést Rubint Réka. A sóstói strandon több százan mozogtak együtt a fitnesz edzővel. A város és a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. együttműködési megállapodást kötött nem régen Rékával, így ő lett Sóstó és a fürdő arca, és itt forgatta legújabb videóját is.


Rubint Réka tartott edzést hétvégén a sóstói strandon. Az odaérkező vendégeknek kedveskedett ezzel a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. Több mint 5 ezer eladott jeggyel büszkélkedhetett a fürdő a szombati napon. Rubint Réka már korábban is tartott alakformáló edzést a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat keretén belül, akkor is óriási volt az érdeklődés. A fürdő ezzel szerette volna felhívni a figyelmet a mozgásra és az egészséges életmódra.

- Nekünk, mint strandnak, az üzenetünk az egészség, az egészséges életforma, a gyógyulás, a wellness, ebbe pedig jól illeszkedik egy alakreform edzés, ahol a mozgás szeretetét át tudjuk adni az embereknek. A strandon egyébként is ingyenes programként van vízi torna, vízi zumba, gyermek foglalkozások, tehát nálunk van lehetőség a mozgásra – mondta el Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője.

A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. nemrégiben együttműködési megállapodást kötött Rubint Rékával, így ő lett a strand arca. Legutóbbi videójának, amelyet lányával forgatott, a strand adta a helyszínét.

- Érkezett egy megkeresés a fürdő részéről egy együttműködés kapcsán és amikor felkértek, hogy legyek a fürdő arca, nagy örömmel fogadtam. Amikor megláttam, hogy micsoda gyönyörű helyen van, olyan, mintha egy kis Balaton lenne. A tó, a tó környéke, ezek a mesebeli kis utcák, olyan varázslatos hangulata van a helynek, az állatparkról nem is beszélve, hogy azt éreztem, hogy nem is lehetne tökéletesebb helyszínt választani a tornának, mint ezt – mondta el Rubint Réka.

Rubint Réka hamarosan újra tart edzést Nyíregyházán, a VIDOR Fesztivál keretén belül, augusztus 25-én a Kossuth téren.