Sosem látott fotókon a nyíregyházi botanikus kert varázslatos világa – Kattintson!
Fotók: Kohut Árpád

Programkavalkád, fejlesztések, folyamatos pörgés. A lehetőségek tárháza Nyíregyháza, annak aki turistaként érkezik a szabolcsi megyeszékhelyre, vagy helyi lakosként a mindennapjait tölti itt. Sokan azonban nem tudják, hogy a városnak van egy másik oldala is.

Nem kell messzire utaznunk, ha feltöltődésre, nyugalomra és csendre vágyunk. Nyíregyháza számos pontja megadja azt a harmóniát, amire a nyugalmat keresők vágynak. Ilyen a Tuzson János Botanikus Kert is, ahova akár egy jó könyv, zenei lejátszási lista vagy egy fényképezőgép kíséretében elvonulhatunk, ugyanakkor társasági, családi programnak is kiváló választás. Noha átmenetileg a játszótér nem üzemel, barangolhatunk a labirintusban, gyönyörködhetünk a természet csodáiban és a növényvilág legritkább kincseiben, vagy megpihenhetünk a tóparton, megleshetjük a Japánkert területén élő pávákat.

További képekért kattinson a fotóra!

Fotó: Kohut Árpád

Fotósunk, Kohut Árpád is eltöltött néhány órát a parkban, hogy egy egyedülálló fotósorozatban megörökítse a virágzó természetet, ezeket a képeket hoztuk most el, tekintsék meg őket!

További képekért kattinson a fotóra!

Fotó: Kohut Árpád

A Tuzson János Botanikus Kert keddtől péntekig 8 és 16 óra, szombaton pedig 10 és 18 óra között várja a látogatókat a Sóstói út 31./B. címen.

Kapcsolódó galéria

Kalandozások a Tuzson János Botanikus Kertben