Sorverseny a Bemben - közel háromszáz óvodás mérte össze tudását

 

A Nyíregyházi Bem József Általános Iskola ebben az évben is megrendezte hagyományos, „újévköszöntő” sorversenyét. Az intézményben már hagyomány, hogy minden januárban vendégül látják Nyíregyháza óvodásait egy játékos, sportos vetélkedőre. Idén tizenkettedik alkalommal mérték össze tudásukat az ovisok, akiket bemes diákok erősítettek. Öt óvodás és öt általános iskolás gyermek tett ki egy csapatot. A közelmúltban felújított tornateremben évről évre egyre több csapatnak szurkolhatnak az érdeklődők. Idén közel harminc csapat mérte össze tudását.

- Közel háromszáz óvodást láttunk vendégül, és nagyon jól érezték magukat. Itt nem az eredmény volt a lényeg, hanem hogy megismerkedjenek az iskolával. Idén 30 éves a testnevelés tagozatunk, 40 éves az angol tagozat, így szeretnénk bemutatni a kicsiknek az itt folyó munkát - mondta Dr. Baloghné Mester Éva intézményvezető. 

Az intézményben több kiváló röplabdás és kézilabdás nevelkedett. Az óvodásoknak szóló nyitórendezvényt követően több lehetőségük is lesz a kicsiknek, hogy megismerkedjenek a Nyíregyházi Bem József Általános Iskolában zajló oktató- és nevelőmunkával. Nyílt tanítási órák és foglalkozások várják a leendő első osztályosokat.

Dankó L