Soroksár a következő állomás - idegenben játszik a Szpari
Fotó: Trifonov Éva

Kétszer játszott eddig idegenben az ősz során a Nyíregyháza Spartacus, és mindkétszer 1-1 lett a végeredmény. Közös a Tiszakécske és a Haladás elleni meccsben is, hogy vezetett a Spartacus. A Szpari szakmai stábja abban bízik, így lesz ez vasárnap is, de ezúttal megőrzi előnyét a csapat. 

- Nehéz hét van a hátunk mögött a Honvéd, Haladás, ETO meccsekkel, de úgy érzem a héten feltöltődtek a játékosok, jó állapotban vannak. Vannak még hiányzóink, de a sérültek állapota folyamatosan javul, összességében sikerült elvégezni a héten azt a munkát, amit elterveztünk. A vasárnapi ellenfél Soroksár jól kezdte a bajnokságot, hazai pályán mindkét meccsét megnyerte, mi viszont szeretnénk idegenben is hatékonyak lenni, így győzni akarunk a hétvégén - mondta Tímár Krisztián vezetőedző. 

A Soroksár is győzni szeretne a 6. fordulóban. Farkas Attila asszisztensedző - aki dolgozott a Szparinál is - nagy csatára számít. 

- Arra számítok, hogy egy szervezett csapat érkezik hozzánk, agresszívan, keményen fog játszani a Nyíregyháza. Vannak olyan képességű labdarúgóik, akik eldönthetik a mérkőzést, ezért arra kell figyelnünk, hogy jól védekezzünk, és gyorsan átmenjünk támadásba, biztos, hogy lesznek olyan területek, amelyeket tudunk használni, és ezáltal a meccset is megnyerhetjük - mondta Farkas Attila.

A mérkőzés vasárnap 17.30-kor kezdődik Soroksáron.