Sima Kölcsey siker

Kölcsey DSE-Nyíregyháza – Miskolci VSC 43–29 (23–12)

Continental Aréna, 200 néző,

v.: Katona J., Konyári I.

Kölcsey: Torkos H. – Hrabina I. 4, Gyimesi L. 2, Kelemen G. 1, Márkus G. 5, Katona K. 10, Papp A. 3. Csere: Varga F. (kapus), Silye V. 9/2, Hruska Zs. 6, Vitányi A. 3, Katona B., Balogh D., Tóth G. Edző: Hadobás István.

Kiállítások: 12, illetve 6 perc.

Hétméteresek: 3/2, illetve 8/3.

Az első perctől kezdve koncentrált játékkal nyitotta a találkozót a Kölcsey DSE. Hamar bebizonyosodott, ezúttal csak a győzelem aránya lesz a kérdés. A szokásosnál kevesebb cserével játszottak a mieink, tartalékolva a juniorok erejével, de így is fokozatosan nőtt az előny, A félidőben már 23-12-vel fordultak a csapatok.

- Támadásaink ültek, szépen koreografált akciókkal tovább nőtt előnyünk és végeredményben megérdemelt ilyen arányban is sikerünk. A kapuban ezúttal Varga Fruzsi remekelt, 41 %-kal védett! Katona, Silye és Gyimesi szebbnél-szebb átlövésgólokat szereztek, Hruska és Hrabina szélről, míg Márkus és Vitányi beállóból termelték a gólokat. Kelemen támadás szervezésben, míg Papp védekezésben és indulásban jeleskedett. Kicsit sokallom a kapott 29 gólt, de ezúttal ez is belefért, kiváló támadójátékunknak köszönhetően! Szép volt lányok, szombaton várom a folytatást - mondta Hadobás István edző.