Sikeres torna után

 A felkészülés utolsó periódusához érkezett az ifjúsági kézilabda válogatott, mely az elmúlt héten Kielcében vett részt egy rangos eseményen. Többek között Norvégiával is megmérkőzött a csapat, ami azért fontos, mert a közelgő Ifjúsági Olimpián Dánia, Svédország és Izland is részt vesz, akik hasonló stílusban játszanak. A mieink két győzelemmel és egy döntetlennel a második helyen végeztek a felkészülési tornán, a válogatott egyik edzője pedig a nyíregyházi Bartha Dénes. A szakember bízik abban, hogy eredményesek lesznek majd a győri ifjúsági olimpián.

- Bárki ellen felvehetjük a versenyt, legyőztük már Izlandot, vagy szoros mérkőzést játszottunk Franciaországgal is. Szlovéniát nem ismerjük, és a németek is erősek, így döntő lesz az, hogy a sorsolásnál kikkel kerülünk egy csoportba - mondta Bartha Dénes az Ifjúsági kézilabda válogatott edzője.

Jelenleg még 18 tagú a keret, mely rövidesen 15-re csökken. Ez a csapat kezdi majd júniusban a felkészülést a győri tornára. Öt hetes edzőtábor vár a fiatalokra, melynek során újabb felkészülési mérkőzéseket játszanak.

Dankó L