Sikeres évet zárt az AQUA SE
A nyíregyházi vízilabdázók több nehéz mérkőzésen bizonyították rátermettségüket. Megoldódott a csapat kapus kérdése is, így most már teljes létszámmal készülhetnek a vidék és az országos bajnokság mérkőzéseire.

Egyenletes, szép teljesítménnyel a tabella közepén helyezkedik el év végén az AQUA SE gyermekcsapata. A Kántor Gábor vezette pólósok eredményéből hiányzik egy-két pont, hiszen voltak olyan mérkőzések, ahol győzelemmel szállhattak volna ki a medencéből. Összességében azonban elégedett az edző.

 

Szépen helyt állt a csapat

 

Kántor Gábor, az AQUA SE. vezetőedzője sikeresnek ítélte meg az évet. Azt mondta, jól sikerült a nyíregyházi csapat felkészülése. Az mondta az idén a gyermek bajnokságban indultak, az országos bajnokság mérkőzésein szépen helyt álltak a gyerekekkel.

 

Sűrű december, szép eredményekkel

 

A december sűrű volt a vízilabdázóknak. Játszottak a tabella élmezőnyével. Kántor Gábor szerint nagyon jól helytállt a csapat az OSC ellen, akiket hazai medencében vertek meg a nyíregyházi játékosok. Cegléden pedig nagyon szép játékkal maradtak alul az AQUA SE játékosai. A vezetőedző az évadban nyújtott teljesítményéért kiemelte Molnár Kristófot és Pethe Istvánt, akik a gólok nagy részét szerezték. A védelemben pedig Spák Csanád nyújtott kiemelkedőt. Az évad végére megoldódott a csapat kapus kérdése is, hiszen a játékot védő nélkül kezdte a nyíregyházi csapat, mert a korábbi kapus, Csiszár Balázs Egerbe igazolt. Helyére a ZVK-tól érkezett Durbák Zsombor. Bár az évnek vége van, az élet folytatódik a medencében.

 

Alapozás, majd vidék és országos bajnokság következik

 

Januárban alapozással kezd a csapat, majd vidékbajnoki meccseken kell helytállniuk. Az országos bajnokság februárban folytatódik. A nyíregyházi vizilabdások célja, hogy az évad végére a tabella első háromjában végezzen a csapat.

ME.