Remek játék, gólzáporos győzelem

A mindenkire veszélyes Bőcs otthonában már "csak" Gyimesi, Hrabina és Rabatin hiányzott a Kölcsey DSE NB-II-es kézilabda együtteséből sérülés miatt. Ugyan az elején a nagytermetű hazai kapus kivédett pár ziccert, a jó védekezésnek köszönhetően fokozatosan nőtt a nyíregyháziak előnye és nagyszerű hajrával 7 góllal vezettek a szünetben. Fordulás után semmi nem változott, egyre magabiztosabbak lettek a mieink és pontosan kivitelezett akciókkal a meccs végére megduplázták előnyüket!

- Úgy vélem, ilyen nagyarányú győzelmünk is reális! Régen játszottunk ilyen koncentráltan, elől-hátul nagyszerű dolgokat produkáltunk! Nem szeretném túlértékelni a győzelmet, de bevallom nagyon elégedett voltam CSAPATOM teljesítményével! Sok jó egyéni momentum akadt: Torkos 60 %-kal védett! Katona K., Papp és Tilki egymást múlták felül védekezésben, támadásban egyaránt! Hruska régen játszott ilyen jól és Márkus egyre jobb formát mutat. Kelemen jól irányított elől-hátul, Silye és Vitányi is nagyon hasznosan játszottak - mondta Hadobás István edző. 

Bőcs KSC–Kölcsey DSE-Nyíregyháza 18–33 (10–17)

Bőcs, 120 néző

v.: Aczél A., Paulovics Zs.

Kölcsey: Torkos A.(60 %!) – Papp A. 7, dr. Tilki A. 6, Kelemen G. 1, Silye V. 5/4, Katona K. 6, Hruska Zs. 4. Csere: Varga F. (kapus), Vitányi A. 1, Márkus G. 2, Hrabina I. 1/1, Katona B., Kovács F., Polyák E., Tóth G.

Edző: Hadobás István.

Kiállítások: 0 illetve 4 perc

Hétméteresek: 7/5, illetve 6/5

A juniorok folytatták hibátlan menetelésüket és 53-12-re /!/ nyerték az idegenbeli fellépést és három pont előnnyel vezetik a tabellát.