Rangos mezőny a dobóversenyen
Hetedik alkalommal rendezték meg a Nyírség Kupát.

Hetedik alkalommal rendezték meg a Nyírség Kupa nemzetközi atlétikai dobóversenyt Nyíregyházán. A magyar mezőnyből Márton Anita és Pars Krisztián kivételével szinte mindenki itt volt, aki számít. A Sportcentrum versenyzői számára ez volt az idényzáró. A határon túlról is érkeztek versenyzők, Romániából többen is rajthoz álltak. A hazaiak közül Szikszai Róbert mögött mozgalmas szezon van. A diszkoszvető sokat fejlődött, több mint tíz alkalommal dobott 60 méter fölött. Bár az olimpiai kiküldetési szintet most még nem sikerült teljesíteni, Szikszai Róbert abban bízik, négy év múlva már ott lehet Japánban. A nyíregyháziak összesen öt arany-, négy ezüst- és 6 bronzérmet gyűjtöttek. Aranyérmesek lettek: Kerekes László, Szikszai Róbert, Kerekes Dóra, Vizi Roland és Tamás Szabolcs.

Kézilabda

A Nyíregyházi Sportcentrum férfi junior kézilabda-együttese Szigetszentmiklóson játszotta a bajnokság második fordulóját. Az első félidő még szoros, kiélezett játékot hozott, de a szünetet követően egy erős hajrá után kirajzolódott a két csapat közti különbség. A tartalékosan utazó nyíregyházi gárda az alap védekező emberek nélkül is megoldotta a feladatot, begyűjtötték a kötelező két pontot. Támadásban kiemelkedett Bécsi, Takács és Illés játéka.

Szigetszentmiklós–Nyíregyházi Sportcentrum 18–34

Röplabda

A Sportcentrum junior leány röplabdacsapatának hamarosan kezdődik a bajnokság. Azért, hogy minél hamarabb formába lendüljenek, részt vettek szeptember 17-én a Lodygowicében megrendezett 16 csapatos nemzetközi tornán, melyet csupán egy szett elvesztésével meg is nyertek. A csapat edzője Nagy Attila.

DL-BNM