Rangadót játszik a Szpari
A Zalaegerszeget fogadja szerdán a Nyíregyháza Spartacus.

 Rögtön a harmadik fordulóban rangadót játszik a Nyíregyháza Spartacus. A csapat a Zalaegerszeget fogadja, mellyel korábban mind az NB-I-ben mind az NB-II-ben sok nagy csatát vívott, ráadásul a ZTE célja is az élvonalba kerülés.

- Látjuk hol tartunk most, és miben kell még fejlődnünk. Nem vagyunk készen, de ilyen állapotban kell pályára lépnünk ezen a fontos találkozón. A legutóbbi meccsen nagyon stabilan védekeztünk melyhez egy kiemelkedő kapusteljesítmény is párosult, és most is döntő lesz, hogy a védelmünk jól működjön. Ha a támadó játékunk is hatékonyabb lesz, akkor megszerezhetjük a győzelmet. Sajnos Máté Péter és Heffler Norbert sem egészséges, utóbbit ma vizsgálják meg Budapesten, ők nagyon hiányoznak majd. De nagyon bízom abban, hogy a szurkolóink, akik az NB-III-ban is kitartottak mellettünk, most is mellénk állnak és plusz erőt adnak a csapatnak – mondta Mátyus János vezetőedző.

A Zalaegerszeg ellen utoljára 2014-ben játszott a Spartacus, akkor 3-0-ra nyert a Nyíregyháza a Városi Stadionban. A szerdai meccs 19.00 órakor kezdődik.

Dankó László