Rangadó után, rangadó előtt
A Jászberény legyőzése után újabb nehéz találkozó vár a női röplabdásokra. A Fatum Nyíregyháza a következő bajnoki fordulóban Gödöllőre látogat. A nyíregyháziak optimistán várják a találkozót.

 Túlzás lenne azt állítani, hogy papírforma eredmények születtek eddig a női röplabda bajnokságban. Az MTK, a Gödöllő, de a Nyíregyháza is okozott már meglepetést, utóbbi például azzal, hogy legutóbb a vártnál simábban nyert a Jászberény ellen. Az együttes a következő fordulóban Gödöllőre látogat.

- Nehéz mérkőzésre számítok, a terem miatt is, mivel elég alacsony. A Gödöllő bárkinek tud meglepetést okozni, ha olyan formát fog ki. Jól ismerem őket, természetesen ebből profitálhatunk - mondta Horváth András vezetőedző.

Horváth András számára ismerős lehet majd a csarnok, mivel éppen Gödöllőről érkezett Nyíregyházára. Hasonló a helyzet Kalotai Zsófiával is. A játékos jó formában van, az elmúlt két meccsen ponterősen játszott.

- Nem lesz könnyű ellenfél, ellenünk biztosan bizonyítani akarnak majd, de ha úgy játszunk mint a Jászberény ellen, akkor nem lehet gond - mondta Kalotai Zsófia játékos.

A nyíregyháziak jelenleg hat ponttal a tabella ötödik helyén állnak, míg a Gödöllő a negyedik, 9 pontot szerezve. Igaz, ők már öt találkozón vannak túl, ebből hármat nyertek meg. A két csapat csütörtökön találkozik. 

Dankó László