Rangadó és Bem Kupa

 A Nyíregyházi Sportcentrum 40 úszója utazik március 11-én Miskolcra a víz világnapja alkalmából XXI. alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi úszóversenyre. A két napos versenyen kicsik és nagyok egyaránt rajhoz állnak. 

Kézilabda

Rangadót játszik a Nyíregyházi Sportcentrum junior férfi kézilabdacsapata Budapesten, a Fradi otthonában március 12-én. Bécsi János gárdája jelenleg 16 forduló után is vezeti a tabellát a Keleti csoportban a 29 szerzett pontjával, mögötte szorosan 3 ponttal van csupán lemaradva az FTC együttese.

Kosárlabda

Sűrű hete lesz a Nyíregyházi Sportcentrum kosárlabda kadett „A” csapatának. Március 9-én Jászberénybe utaznak, 12-én pedig a Szedeák együttesét fogadják a kiemelt kadett bajnokság alsóházi rájátszás soros fordulóin. A vasárnapi mérkőzés helyszíne a Tiszavasvári úti sportcsarnok, kezdete 14 óra. Az U14-es korosztályra két nap leforgása alatt három mérkőzés vár. A főtábla következő fordulóján megmérkőznek a Szedeák, a Kaposvár és Dávid Kornél csapatával. A forduló összecsapásai március 11- 12-én a Bánki tornatermében lesznek megtekinthetők.

Röplabda

Az NB II-es női röplabda együttes a DEAC csapatát fogadja a hétvégén. Az idei versenyidényben már kétszer is legyőzte a Nyíregyháza a Debreceni Egyetem gárdáját,  A vasárnapi összecsapás helyszíne a Vasvári Pál Gimnázium tornaterme, ideje 17 óra.

A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Bem Kupa újra startol szombaton. A mini korosztály számára rendezett tornán részt vesz a Miskolc, a Szolnok, a Szeged, az Érd, a Debrecen és három Nyíregyházi Sportcentrumos csapat. A torna szombat reggel 9 órakor veszi kezdetét a Bem tornatermében.

BNM