Rajt előtt a kézisek
A Békést fogadja a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésén a Nyíregyházi KC. A férfi kézilabdások egy hét múlva már tétmeccsen lépnek pályára a Continental Arénában.

 Az utolsó fázisába érkezett az NYKC felkészülése. A csapat zsinórban vívja az edzőmeccseket, az utolsót pénteken este a szintén NB-I/B-s Békés ellen játssza majd, mely szintén a dobogós helyekért harcol majd. A nyári szünetben több poszton változott a Nyíregyháza kerete.

- Erdős Zoltán, Vasas György és Gadnai Attila beilleszkedésével nem volt gond, mivel ők visszatértek Nyíregyházára, jól ismertek mindenkit. Sándor Ákos nagyon profi, ő a Gyöngyös technikai vezetőjeként is dolgozik, de az edzőmérkőzéseken részt vett, és jól is teljesített. Érkezik még egy játékos, a szintén gyöngyösi Urbán Egon, ő az élvonalbeli klub játékosa, de nálunk is szerepelhet majd – mondta Bécsi János játékos-edző.

A bajnokságban az első találkozót szeptember 11-én vívja az NYKC a Törökszentmiklós ellen. Óriási csata várható az élmezőnyben, mivel több gárda is alaposan megerősödött. Idén három szabolcsi együttes is szerepel a másodosztályban, a Nyíregyháza és a Nyírbátor mellé a Tiszavasvári is feljutott.