Pintyét kell legyőzni a bajnoki övért
Három nyíregyházi bokszoló lép kötelek közé a ceglédi profi gálán.

Izgalmasnak ígérkezik a szombati Felix Promotion ceglédi gálája, különösen nyíregyházi szempontból. Nagy Lajos tanítványai közül hárman is szorítóba lépnek. Szabó Szabolcs ellenfele a rutinos Pintye Szabolcs lesz, és a magyar bajnoki övért küzdenek majd a felek. Azért az övért, melyet korábban az NYVSC-Big Boxing öklözője, Nagy Márk viselt, miután elhódította a címet. Most ismét egy nyírségi öklöző derekára kerülhet, Szabó Szabolcsra azonban nagyon nehéz mérkőzés vár. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti majd.

Szintén a ceglédi gálán bokszol Kovács Zoltán egy hat menetre tervezett mérkőzésen a grúz Irakli Jeiranashvili (11 győzelem, 5 vereség, 5 döntetlen) ellen. – Láttam pár felvételt a grúz srácról, aki miután könnyűsúlyú, szerintem naturálisan nagyobb lesz tőlem. A feladat viszont az, hogy le kell győzzem, úgyhogy mindent megteszek azért, hogy megverjem a srácot, és én irányítsam a történéseket – mondta Kovács Zoltán.

Horváth Tamásra magyar ellenfél vár, Berki Ferenc személyében, itt négy menetre tervezik az összecsapást. A mérlegeléseket az NYVSC Big Boxing Facebook oldalán élőben közvetítik pénteken. 

Dankó László