Pikáns meccs lesz

Pikáns meccsnek ígérkezik a szerdai Nyíregyháza-Soroksár összecsapás. A Szpari szakmai stábjában, vezetésében és keretében több olyan is van akik a közelmúltban még a sárga-feketékénél dolgoztak. Szűcs Mihály számára ez lesz a második Szpari-Soroksár meccs mióta a szabolcsi megyeszékhelyre érkezett. Farkas Attila számára is furcsa lehet az összecsapás, szintén szép éveket töltött Soroksáron. Lucsánszky Tamás tavaly sokáig harcban állt a feljutásért a Soroksárral. Most ellenük kell csatába vezetnie a Szparit. A Nyíregyháza legutóbb Dorogon elszenvedte első vereségét. A klub vezetése abban bízik, szerdán javít a gárda. Ehhez a szurkolók segítségére is szükség lesz.

- Meggyőződésem, hogy ez a játék teljesen más szurkolókkal mint nélkülük. Dorogon a vereség ellenére is megtapsolták a csapatot, mert látták, hogy akarnak, küzdenek a játékosok. Persze más egy győztes meccs után pacsizni, remélem szerdán sikerül nyernünk - mondta Szűcs Mihály sportigazgató.

A keretben több olyan játékos is van, akik két gólnál tartanak. Kelemen Dávid védőként szerzett két találatot eddig.

- Pekár László nagyon jól adja be a labdákat, ennek is köszönhető a két gólom. Azért ilyen eredményes rajtom még nem volt, sajnos legutóbb Dorogon nem sikerült betalálnom - mondta Kelemen Dávid játékos.

A Szparinál Forró Gyula után Jova Levente is megsérült, így a vezetőedzőnek ismét változtatnia kell.

- Elég erős a keretünk ahhoz, hogy pótoljuk őket. Bízom abban, hogy akik játszanak a posztjukon, ugyanolyan hatékonyak lesznek - mondta Lucsánszky Tamás vezetőedző.

A Szpari-Soroksár meccs szerdán 17.45-kor kezdődik a Városi Stadionban. A Nyíregyházi TV csütörtökön felvételről közvetíti a találkozót 20.30-tól. 

Dankó László