Pénteken Nyuszi Futás!

Pénteken ismét lesz Nyuszi Futás! 31. alkalommal rendezik meg Nyíregyházán az eseményt, melyre várják a családokat. A helyszín ezúttal is az Atlétikai Centrum lesz. 

 Számos program várja majd a családokat március 29-én Nyíregyházán az Atlétikai Centrumban a 31. Nyuszi futáson. Lesz cukorágyú, ugrálóvár, bohóc, Tapsi-expressz, tombola és játszóház. A Nyuszi Futás mindig az egyik legnépszerűbb szabadidősport esemény, tavaly kétezren voltak.  

- Igazi tavasznyitó rendezvény, melyre hívjuk a családokat. Úgy tűnik jó idő lesz, így kint a szabadban rendezhetjük meg az eseményt - mondta Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.  

A Nyuszi Futásra különleges, egyedi érmekkel is készül a Nyíregyházi Sportcentrum, Pancsi bohóc lufikat hajtogat, és a kicsiknek lesz egy külön játszó sarok berendezve. A táv minden korosztályban 400 méter, és az első három helyezettet külön jutalmazzák, de mindenki kap ajándékot. Külön indítják az ovisokat, az alsó és felsőtagozatos iskolásokat, és lesz családi futás is, ahol egy szülő és egy gyerek futhat közösen. Egy igazi sztárvendég is érkezik az eseményre. 

- Itt lesz ST22 Lacika, akinek a Youtube-on több ezer követője van, és vele is lehet találkozni, valamint készítettünk egy olyan tablót, mely a kamionjának az élethű mása, és lehet majd fotókat készíteni – mondta Dajka László főszervező. 

A program 10 órakor kezdődik, és tombolasorsolással zárul.