Fergeteges születésnapra készül a Sunshine FM
Az idén 16. születésnapját ünneplő 99.4 Sunshine FM rádió egyik ajándéka, hogy megújult környezetben új helyen működik tovább. Az átgondolt műsorpolitikával, a zenei kínálattal, a lokális hírszerkesztési stratégiával egyértelműen elnyerték a középkorosztály kegyeit. A nyárzáró party-t szeptember 29-én a Continental Arénában tartják, ahol Magyarország zenei életének legmeghatározóbb fellépőit vonultatják fel.

A 99.4 MHz-en sugárzó Sunshine FM már hallható volt az éterben 2001 és 2004 között. A lendület, a stílus, a név, a frekvencia maradt, a tulajdonosi kör, illetve a műsorkészítő stáb változott, ezzel hosszú távra stabilizálva a működést. 2017 a változás éve lett, hiszen nem kaphat szebb születésnapi ajándékot egy rádió, minthogy megújult környezetben új helyen folytathatja működését – a Szabadság térre, a Szakszervezetek Házába költöztek. Az új technikai háttér, a modern műszaki megoldások, az otthonos környezet mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy mindennap jó hangulatban, felkészülten juttassák el hallgatóikhoz a legfontosabb információkat és természetesen a legjobb zenéket, hogy minden korosztály megtalálja a neki tetsző stílust.

Balogh Béla a Sunshine Rádió Kft. ügyvezetője hangsúlyozta, az eddigi átgondolt műsorpolitikával, a zenei kínálattal, a lokális hírszerkesztési stratégiával egyértelműen elnyerték a középkorosztály kegyeit, hiszen a felmérések szerint az 50 év alattiak kedvenc rádiója lettek.

 


További képekért kattintson a fotóra! (Fotók: Szarka Lajos)

 

SUNSHINE TOTAL MUSIC PARTY

 

A sajtótájékoztatón elhangzott, a nyugati kultúrákban meghatározó szerepe van a 16. életévnek. Ezt a születésnapot fergeteges bulival ünneplik világszerte, ahogy teszi ezt a Sunshine FM is. Ebben az évben, a születésnap helyett egy egész estés rendezvényt kínálnak szeptember 29-én a Continental Arénában, ahol Magyarország zenei életének legmeghatározóbb fellépőit vonultatják fel. Az előadókat a hallgatók szavazatai alapján hívták meg. Akik biztosan ott lesznek, a Wellhello, a New Level Empire, a Hősök, a WillCox, az Irigy Hónaljmirigy, az UFO, a Ham Ko Ham, a Follow The Flow és a Sunshine DJ-k. Az előadók mellett idén sem maradhat el a megye bájos hölgyeinek szépségversenye, a Miss Summer Sunshine, amely már 4. éve része a születésnapi rendezvényeknek.

Szoboszlai Tibor