Ovifoci tanévnyitó
Pénteken a Nyíregyházi Városi Stadion adott otthont a Bozsik program ovifoci tanévnyitójának. Az eseményről nagyon sok képet készítve a nyíregyházi óvodák is beszámoltak. Ebből állítottunk most össze egy csokorra valót.

OVIFOCI A VÁROSI STADIONBAN
A délelőtt folyamán a Gyermekmosoly Tagintézmény óvodásai rúgták a "bőrt" a Monbebé által szervezett ovifoci rendezvényen. Fiaink-lányaink egyaránt jól szerepeltek és a rendezvény végén mindannyian egy-egy éremmel lettek gazdagabbak.
Eszterlánc Északi Óvoda Etel-közi Óvoda
 

 


 

ÉVNYITÓ OVIFOCI
A már klasszikussá vált évnyitó fesztivál a stadionban 2016. szeptember 16. (péntek), került megrendezésre, ahol minden óvoda, minden focizni járó kisgyerek örömmel mérethette meg magát. Az óvónénik is kipróbálhatták magukat egy-egy meccsen. További képek a galériában.
Eszterlánc Északi Óvoda Kollégium úti telephely
 

 

 


 

OVIFOCI A VÁROSI STADIONBAN
Óvodásaink péntek délelőtt a városi stadionban vettek részt a Monbebé által szervezett ovifoci rendezvényen. A gyerekek ügyesek voltak és a rendezvény végén egy-egy éremmel lettek gazdagabbak
Búzaszem Nyugati Óvoda Benczúr téri telephely
 

 


 

MONBEBE ÉVNYITÓ FOCIGÁLA

Az Aranykörte Óvoda focirajongó gyermekei is részt vettek a Városi Stadionban megrendezett Monbebe ovifoci évnyitó mérkőzésein.Élményekkel telve és a méltán megérdemelt jutalomérmekkel tértek vissza az óvodába.
Búzaszem Nyugati Óvoda Aranykörte tagintézmény
 

 


 

OVIFOCI
A napsugár óvoda is részt vett az őszi ovifoci bajnokságon egy kis csapattal. A gyerekek nagyon élvezték a futbalozást, a mozgást. Nagy öröm számunkra, hogy a Bozsik program minden évben megörvendezteti a gyerekeket ezzel a nagyszerű programmal. Köszönjük!
Eszterlánc Északi Óvoda Napsugár tagintézmény
 

 


 

KEREKERDŐ OVI ARANYÉRMES FOCISTÁI
A Kerekerdő Ovi apró focistái aranyéremmel tértek vissza az óvodába a Városi Stadionban megrendezett, immár klasszikussá vált évnyitó labdarúgó fesztiválról. Gratulálunk nekik! Büszkék vagyunk rájuk!
Eszterlánc Északi Óvoda Kerekerdő tagintézmény
 

 


 

MONBEBE FOCI, ÉVNYITÓ A STADIONBAN
Eszterlánc Északi Óvoda Gyöngyszem Tagintézmény óvodásai a Monbebe megnyitó ünnepségén.
Eszterlánc Északi Óvoda Krudy Gyula utcai telephely