Őrületes halloweeni frizuratippek Matyiku Évától a Sziesztában

Ha már halloweeni bulik és szépségápolás, a sminkek mellett a frizurákról sem feledkeztünk meg. A Nyíregyházi Televízió Szieszta című műsorának vendége Matyiku Éva volt, aki idestova 16 éve fodrászkodik, és imádja munkáját, hiszen mindig talál benne kihívást.


Kihívás számára többek között a halloweeni időszak is, hiszen számos nem mindennapi kéréssel keresik meg vendégei. 

Halloweenkor mindenféleképpen szem előtt kell tartani az öltözéket, hogy mit választunk, és az alapján lehet kiválasztani a megfelelő frizurát. A hölgyek esetében mindenféleképpen érdemes feltűnőbb hajat készíteni, mert a halloween arról szól, hogy mindent lehet, amit a hétköznapokban nem.

– árulta el a Szieszta vendége. Matyiku Éva azt is hozzátette, a jól megválasztott frizura rengeteget tud dobni az összhatáson, és Nyíregyházán is egyre többen figyelnek oda erre a részletre a halloweeni buli előtt.

Ilyenkor bátran lehet tupírozni, különböző póthajakat alkalmazni, rengeteg fajta színes hajspray, hajkréta létezik. A hölgyek készíthetnek fonatokat, göndöríthetnek, vagy akár egy nagyon jó paróka is fel tudja dobni az öltözéket.

– tudtuk meg a Szieszta vendégétől. Joker, a Karib-tenger kalózai című filmsorozat kedvenc hőse: Jack Sparrow kapitány és Harley Quinn  ők lesznek a legtrendibb karakterek idén is.

Mindig a jelmezhez megfelelően választjuk ki a megfelelő színt, frizurát, formát. Nagyon jól tud működni a hölgyeknél – ha nem szeretnének hajszínt változtatni – a copfból készített cica vagy Mickey egér fül. Ezen kívül lehet használni pántot vagy kendőt, ha például indián lány, esetleg kalóz lesz valaki.

Ha kíváncsi a részletekre, és arra, hogy a halloweeni trendeken kívül milyen frizurák hódítanak idén ősszel, nézze meg videónkat!



Farkas Fanni