Óriási kedvezmények az Aquariusban
Óriási kedvezményekkel várja a látogatókat szombaton az Aquarius Élményfürdő fürdőgyógyászata. A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. idén is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség által létrehozott Magyar Fürdőkultúra Napjához. A vendégek 50 százalék kedvezménnyel vehetik igénybe a 20, 40 és 60 perces wellness masszázsokat, a földszinti termál világban pedig ingyenes aqua-tornán vehetnek részt.

 

A Magyar Fürdőkultúra Napját minden év októberének második szombatján rendezi meg a Magyar Fürdőszövetség, melynek célja a több ezer éves fürdőkultúra hazai gyökereinek és értékeinek megismertetése. Kiemelt célja a kezdeményezésnek a hagyományok fenntartása, fiatal generációk ismereteinek bővítése, ugyanakkor a senior generációk részére is a figyelem felkeltése a hazai gyógyfürdők és az igénybe vehető gyógykúrák iránt. Az idei évben a szaunázás kerül a fókuszba, a szaunakultúra, a szaunázás egészségünkre gyakorolt hatása és a szaunák helyes használata köré épül fel az országos rendezvény. Ehhez csatlakozott a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. idén is, mint ahogy minden évben szokott.

 

Az Aquarius Élményfürdő kedvezményei

 

– Minden egyes csatlakozó fürdő, aki a Magyar Fürdőszövetségnek tagja, eldöntheti, hogy mivel kedveskedik ezen a napon a vendégeinek. Többféle akció volt már nálunk is, az idei évnek az lesz a programja most szombaton, hogy ingyenes vízi tornát tartunk majd a termál világunkban, az Aquarius Élményfürdőben, mégpedig 11 órától, 14 órától és 17 órától. Ezt nagyon szeretik a vendégek, a nyári szezonban hozzászokhattak, hogy ez minden napos program nálunk, de most becsempésszük a nyárat az élményfürdőbe, és mindemellett pedig egész nap 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a fürdő vendégei a wellness masszázsainkat mind a 20, 40 és 60 perces wellness masszázsokat – mondta el Podlovics Lajos, a Sóstó-gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője.


A Magyar Fürdőkultúra Napján szeretnék megismertetni a nagyközönséget a több ezer évre visszanyúló fürdőkultúránk gyökereivel, és annak értékeivel, ezentúl szeretnék felhívni a figyelmet az éltető gyógyvízre, mint nemzeti értékünkre és a hozzá kapcsolódó fürdőgyógyászati eljárásokra.

 

Kanócz Rita