Nyolcadszor kerül megrendezésre a Fuxtec-Sunshine FM Kupa

 

A tornán 32 csapat vehet részt, nevezni december 21-ig lehet.

Eddig több mint 30 csapat jelezte, hogy részt kíván venni a tornán, de a megadott határidőig még várják a baráti társaságok, összeszokott csapatok jelentkezését, kortól függetlenül. A nagy érdeklődésre való tekintettel akár az utolsó pillanatban is eldőlhet, hogy az idén három napos lesz a torna. Ha a tervezettől több csapat jelzi részvételét, már december 27-én elindulhat a harc az elsőségért.

A torna pénzdíjas, összesen 500 ezer forintot osztanak szét. A dobogós csapatok mellett a szervezők díjazzák a legjobb kapust, a gólkirályt és a legjobb mezőnyjátékost is.

A mérkőzéseket a FILO Focicsarnokban rendezik, és várhatóan határon túlról is érkeznek együttesek. A Fuxtec-Sunshine FM műfüves teremlabdarúgó torna sajtótájékoztatóján Márton Péter, a rendezvénynek helyszínt adó FILO focicsarnok képviselője elmondta:

Az idén is bárki nevezhetett a versenyre, legyen az profi vagy amatőr játékos és az életkor sem számít.

Balogh Béla a Sunshine Rádió Kft. ügyvezetője azt emelte ki, hogy azért csatlakoztak a kezdeményezéshez nyolc évvel ezelőtt, mert bíztak abban, hogy ez egy rangos sportesemény lesz évről-évre Nyíregyházán.