Nyílt  taekwondo edzés - A Bujtosi Városligetben bemutatót tartanak

A Magyar Taekwondo Szövetség tagjaként a Kelet-Nyugat Harcművészeti és Önvédelmi Iskola Penelopé Bolega és Bolega József nagymesterek vezetésével Nyíregyházán több mint egy éve kezdte el az olimpiai sportág oktatását. Az elmúlt időszakban elvégzett munka eredményeként 2020. május 29-én több fiatal versenyző sikeres övvizsgát tett. Azt, hogy nem lehet elég korán kezdeni a taekwondot bizonyítja, hogy a legkisebb sikeres övvizsgázó mindössze 6 éves.

 
Az Iskola ezen a héten nyilvános edzéssel szeretné az olimpiai sportágat népszerűsíteni. Az Iskola sportolói 2020. június 5-én pénteken 18.00 – 19.30-ig a Bujtosi Városligetben tréningeznek. A nagymesterek minden érdeklődőt szívesen látnak, akik szeretnének megismerkedni a taekwondoval.  


A járványügyi korlátozások enyhítését követően – az előírások szigorú betartása mellett – hétfő, szerda és pénteki napokon 17.30-tól újra elindultak az edzések, amelyre 6 éves kortól várnak minden sportolni vágyó kicsit és nagyot. Helyszín: Nyíregyháza, Debreceni út 233. edzőterem.