Női foci városi rangadó - A Nyírség NSC a Nyíregyháza Spartacust fogadta.
Fotó: Dankó László

Ezúttal nem kellett messzire utaznia a Szparinak, hogy idegenbeli mérkőzésen lépjen pályára. Örökösföldön a Nyírség NSC volt az ellenfél, a Szpari pedig az első félidőben határozottan kezdett.

A 15. percben egy Nyírség szöglet után Bodor Renáta és Tóth Cintia ütközött, mindketten a földön maradtak, miután összefejeltek. Előbbi nem is tudta folytatni. Tóth Cintia viszont maradt, és jobb oldali felfutás után meg is szerezte a vezetést a Spartacusnak. Egy perccel később Nagy Panna lépett ki a bal oldalon, és megduplázta az előnyt.

A hajrában büntetőt kapott a Szpari, és Paranai Enikő a jobb alsó sarkot célozta, és nem is lőtte rosszul a büntetőt, ám Lengyel Krisztina nagy bravúrral odaért, és hárított. Fordulás után Nagy Panna állította be a végeredményt, Benkő Balázs csapata 3-0-ra győzött. 

Nyírség NSC - Nyíregyháza Spartacus 0-3 (0-2)

Nyírség: Lengyel (Pozsgai) - Hudák, Lakatos Sz., Bodor (Ranyhóczki), Balogh Sz., Lengyelné, Balogh P., Szűcs, Kárai, Rózsa (Gyurecskó), Nagy B. 

vezetőedző: Kósa János 

Spartacus: Molnár - Paranai(Lakatos Zs.), Barta, Pekk (Németh), Csábi, Tóth C., Bodnár (Bukta), Bakó (Szalontai), Urai, Tóth P., Nagy P.

vezetőedző: Benkő Balázs