Női foci - nyíregyházi városi rangadót rendeztek a labdarúgó NB-II-ben

Városi rangadót rendeztek a női NB-II-ben, a Nyíregyháza Spartacus a Nyírség NSC vendége volt a Volán pályán. Az első félidőben a Szpari alakított ki több helyzetet, Kovács Anikó lövésénél a kapufa mentett, majd a 33. percben Urai Bianka szép cselek után 16 méterről kilőtte a felső sarkot, 0-1. A folytatásban is voltak lehetőségei a Spartacusnak, de az első félidőben újabb gól nem született. Fordulás után mindent megtett az egyenlítésért a Nyírség, és a 61. percben egy szöglet után Bodor Renáta fejelt a kapuba, 1-1. Nyílt volt a meccs, mindkét kapu előtt maradtak ki helyzetek, a győzelmet jelentő gólt viszont a Szpari szerezte. A 68. percben Fekete Gabriella 25 méterről hatalmas gólt lőtt a jobb felső sarokba, 1-2. A folytatásban az eredmény nem változott, így a Spartacus nyerte a találkozót. 

Nyírség NSC - Nyíregyháza Spartacus 1-2 (0-1)

Volán pálya

Jv: Tóth Zsolt (Balázs, Balázsi)

Nyírség NSC: Lengyel, Gyurján (Balogh 79.), Király, Monyók, Szűcs, Kovács K., Kovács B., (Nagy B. 46.), Bodor, Kertész, Balogh P (Tóth 87.), Balogh E. ( Nagy P.46.)

vezetőedző: Kósa János

Nyíregyháza Spartacus: Bódig - Tóth, Kocsis, Barta, Szanyi, Bodnár, Balogh, Kovács (Kárpátfalvi 87.), Urai, Takács (Boros 58.), Fekete

vezetőedző: Makay Robin