Nem okozott gondot a Kaposvár
Magabiztosan nyert a Fatum Nyíregyháza a 7. helyért vívott párharc első meccsén.

Gyászszünettel kezdődött a Fatum Nyíregyháza–Kaposvár női röplabdamérkőzés, Szálkai Pál szurkoló tiszteletére. Pali bácsi a napokban hunyt el, néhány héttel ezelőtt még a helyszínen szurkolt a Vasas ellen... 

Az első játszma ugyan szoros játékkal indult, de a második technikai szünetnél már meglépett a hazai csapat, és magabiztosan nyerte a játékrészt. A folytatásban sem változott a helyzet, nagy volt a különbség az együttesek között, és negyven perc után már 2–0 volt az állás. Kőhalmi Richárd bátran cserélt, és mindenkinek lehetőséget adott a keret tagjai közül. A harmadik szettben is folytatódott a könnyed játék, főleg Andrejkovics Alexandra volt elemében, aki a kezdőben kapott helyet, és élve a bizalommal,15 ponttal zárt. A Nyíregyháza magabiztosan nyert, és 1–0-ra vezet a két nyert meccsig tartó párharc során.

Fatum Nyíregyháza–Kaposvár 3–0 (17, 18, 19)

Bem iskola, 200 néző

Nyíregyháza: Valdez 11, Andrejkovics 15, Ramdin 11, Kyoseva 1, Vén 7, Genesis 4. Csere: Tóth, Kundrák (liberók), Sitku, Sitkey 6, Ilyés 2, Sikos 3.

Kőhalmi Richárd vezetőedző: – Látszott, hogy nagy a különbség a két csapat között, és ez ma érvényesült is. Örülök, hogy mindenkinek lehetőséget adhattam, Kaposváron szeretnénk lezárni a párharcot, bár tudjuk, hogy a somogyiak okoztak már meglepetéseket az idei bajnokságban. 

Dankó László