Negyedik hely a szezonnyitón

Portugáliában kezdődött az idei Euroformula Open bajnokság, ahol a nyíregyházi Révész Levente is indul a Team Motopark csapat színeiben. A mostani a 11. szezon, és olyan pilóták versenyeztek itt korábban mint Carlos Sainz, Yuki Tsunoda vagy éppen Liam Lawson a jelenlegi Formula-1-es versenyzők közül. Európa nyolc rangos pályáján zajlanak a versenyek, így Monza, Spa, a Red Bull Ring és a Hungaroring is szerepel a programban. 
Nos Révész Levente számára nem indult rosszul az idény, már a szabadedzések során is a TOP 3-ban volt, majd az időmérőn is a harmadik helyen végzett Simonazzi és Barrichello mögött. Nem volt könnyű dolguk a versenyzőknek, mert heves viharok után kiszámíthatatlan volt a pálya. 
A rajtnál Barrichello beragadt, a nyíregyházi versenyző pedig azonnal megelőzte, és feljött a 2. helyre. Benavides támadta körökön keresztül, de jól védekezett. 7 körrel a vége előtt viszont már nem tudott visszaverni egy támadást, és végül Révész Levente a 4. helyen zárta a hétvége első versenyét. Vasárnap újabb két futam következik Portimaoban.